Proef de smaak van het essentiële met Lactel!

Melk, een natuurlijke bron van eiwitten, calcium en vitaminen, speelt een belangrijke rol in onze voeding. Om elke dag kwaliteitsmelk te kunnen leveren met voordelen voor jong en oud, heeft Lactel verschillende gamma's melk ontwikkeld, zodat elk gamma beantwoordt aan de behoeften en wensen van elke persoon.
Lactel Nr1, boordevol vitaliteit !
Ontdek Lactel Nr1, een gevitamineerde melk uit onze Belgische weiden. Lactel Nr1 is een bron van calcium en 10 vitaminen en biedt de vitaliteit die elk lid van het gezin nodig heeft!
Lactel Nr 1
Lactel Lichte Start, melk voor een licht ontbijt
Lactel Lichte Start® is gemakkelijk te verteren omdat het lactose-arm is. Het is de oplossing om opnieuw het plezier en de voordelen van melk te vinden zonder de problemen van de spijsvertering. De smaak is heerlijk; iets zoeter dan een klassieke melk en dat biedt zo veel zachtheid.
Lactel Lichte Start
Lactel Bio, een geschenk van de natuur
Lactel Bio is een biologische melk afkomstig van onze Belgische boerderijen waar de koeien minstens 180 dagen per jaar grazen. Biomelk is melk van dieren die gehouden worden volgens de strenge regels van de biologische landbouw. Hun voeding is hoofdzakelijk samengesteld uit gras, weidegewassen en veevoer waarbij het gebruik van bestrijdingsmiddelen, kunstmeststoffen en ggo’s (genetisch gemodificeerde organismen) verboden is.
Lactel Bio
Lactel geitenmelk, de intense smaak van de natuur
Lactel biedt ook geitenmelk aan om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar dit type melk. Geitenmelk wordt beschouwd als een alternatief voor koemelk zonder over te schakelen op groentesappen omdat lactose uit geitenmelk beter verteerbaar is dan koemelk. Het behoudt ook de zeer rijke eigenschappen van deze laatste: een natuurlijke bron van calcium en eiwitten.
Wens je meer te weten over geitenmelk ?
Lactel Geitenmelk
Lactel classic, natuurlijkheid in de eenvoud
Al de eenvoud en natuurlijkheid van goede melk van onze Belgische boerderijen waar onze koeien minstens 180 dagen per jaar vrij grazen.
Lactel classic