Home
Onze Producten
Onze Recepten
Onze Verbintenissen
Over Ons
FAQ
Neem contact op
nl
fr
nl
facebook
instagram
linkedin
Groene pannenkoeken met geitenkaas en gerookte zalm
20 minuten
5 mensen
Terug naar de lijst
Ingrediënten
Voor de pannenkoeken
2 eieren
120 g natuuryoghurt
1 el ahornsiroop
180 ml de Lactel Geitenmelk
300 g jonge spinaziescheuten
2 el verse dille
Een snufje zout
1/2 kl droge gist
1 klontje boter
140 g bloem
Voor de versiering
200 g smeerbare geitenkaas
12 sneetjes gerookte zalm
1 citroen, in parten gesneden
Verse dille in kleine boeketten
Bieslook, in stukken gesneden
Deel het recept
Voorbereiding
1
Maal in een blender alle ingrediënten "voor de pannenkoeken" tot een homogeen deeg.
2
Verwarm een pan met antiaanbaklaag, beboter hem een beetje met behulp van keukenpapier.
3
Giet het mengsel erdoor en kook tot de bovenkant van de pannenkoek gekleurd is.
4
Ga nog een paar seconden door met koken en herhaal dit voor alle pannenkoeken. Warm houden.
5
Werk de pannenkoeken af met een beetje geitenkaas, plakjes gerookte zalm en verse kruiden.
Misschien vind je deze recepten ook leuk!
Vegetarisch
Hartige wafels met geitenkaas en honing
30 minuten
12 mensen
Vegetarisch
Gezouten cake met courgetten, gekonfijte tomaten en granen
30 minuten
8 mensen