Semifreddo met frambozen en pistachenoten

25 minuten
10 mensen
glutten-free
Lactose vrij
Vegetarisch

Ingrediënten

  • 3 eiwitten
  • 125 g poedersuiker
  • 20 cl melk Lactel Lichte Start Bio
  • 20 cl slagroom
  • 1 vanillestokje
  • 150 g gepelde en fijngestampte pistachenoten
  • 200 g diepgevroren frambozen
  • 1 cakevorm
  • Huishoudfolie

Voorbereiding

  1. 1 Snij het vanillestokje doormidden, schraap er het merg uit en laat trekken in de melk Lactel Lichte Start Bio.
  2. 2 Klop de eiwitten stijf en voeg er 75 g poedersuiker aan toe.
  3. 3 Klop de slagroom stijf met de rest van de suiker. Voeg de geurende melk toe. Spatel voorzichtig de stijfgeklopte eiwitten erdoor. Voeg 2/3 van de pistachenoten en frambozen toe.
  4. 4 Bedek de vorm met huishoudfolie en giet de bereiding erin. Zet minstens 12 uren in de diepvriezer.
  5. 5 Versier bij het opdienen met de resterende pistachenoten en frambozen.

Tip

Pas dit recept aan met seizoensfruit!

Ons geheim: in de winter is onze semifreddo met appels en hazelnoten een groot succes!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Kom meer te weten